Ahad, 31 Oktober 2010

Boring!! Asyik - Asyik Citer Pasal Kelentong!!!

BORING BETUL!!!

Bila Pilihanraya je...Kelentong yang sama gak! tak de kelentong lain kerr??

TIMBALAN KETUA, NAIB PKR BAHAGIAN BATU SAPI KELUAR PARTI – melalok

SANDAKAN 30 Okt. - Timbalan Ketua Bahagian Parti Keadilan Rakyat (PKR) Batu Sapi, Amir Bak dan 200 anggota bahagian itu hari ini mengumumkan keluar PKR dan menyertai UMNO.

Turut menyertai Amir ialah naib ketua PKR Batu Sapi, Abdullah Madu dan tujuh lagi anggota jawatankuasa bahagian berkenaan.

Mereka menyerahkan borang permohonan menyertai UMNO kepada Timbalan Perdana Menteri dan juga Timbalan Presiden UMNO, Tan Sri Muhyiddin Yassin pada majlis Pecah Tanah Program Perumahan Rakyat (PPR) di Lupak Meluas di sini.

Selain itu, 50 anggota Parti Maju Sabah (SAPP) dari lima cawangan di Batu Sapi turut mengumumkan keluar parti dan menyertai UMNO.

Bekas calon bebas pada pilihan raya umum 2008, Dr. Francis Chong pula mengumumkan menyertai Parti Bersatu Sabah (PBS), salah sebuah parti komponen Barisan Nasional (BN).

Anggota PKR dan SAPP berkenaan bertindak meninggalkan parti masing-masing kerana hilang kepercayaan kepada perjuangan parti asal mereka.

Sejak bermulanya Pilihanraya Kecil di Permatang Pauh,Ini lah berita yang sering di sensasikan dek media - media tukang canang.Sebab United MuNkEeE lihat takkan sempurna pilihanraya kalau tak di ikuti dengan cerita - cerita kelentong yang di canang kan hanya sekadar pelengkap kepada sesuatu musim pilihanraya.

Dari Permatang Pauh sampai le ke galas maka ini lah berita - berita yang di sensasikan buat seluruh pengundi - pengundi tapi apa kita tahu pengundi bukan kisah pon pasal benda - benda macam ni.Diorang pedulik apa orang keluar - masuk parti tu dah satu benda biasa.

Tapi sesuatu yang paling pelik ialah kesemua mangkuk - mangkuk ayun yang keluar dari PKR itu mengumumkan keluar dari parti setelah selesai pemilihan cabang.Diorang ni terdiri dari mereka - mereka yang kalah ke? atau memang dah lama diorang semua keluar parti?

Dan lagi satu yang Buat 1 Malaysia Naik hangin ialah!!

KALAU KELENTONG TU BAGI LAH SATU KELENTONG YANG REAL PUNYERR KELENTONG!!!!

Warghh..Kah..Kah..Kah,Woi Berok! PKR mana ada BAHAGIAN! CABANG ada la!

Tak baik la...Kelentong Camnie!! Dia punya Kencing Punya la Busuk!..KAH..KAH..KAH....

Tiada ulasan: