Sabtu, 5 Mac 2011

Saper...yang jadi Ayah Pin???

Ini Imej Sape ekk??????


Imej Nik Aziz sama Ayah Pin?-Utusan Melalok


KUALA LUMPUR 5 Mac - Imej Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat boleh disamakan dengan pengamal ajaran sesat, Ayah Pin kerana menjadikan agama sebagai alat untuk menguasai pemikiran pengikutnya.

Pengarah Kebangsaan Jaringan Melayu Malaysia (JMM), Farahana Jamaludin berkata, kedua-dua pemimpin tersebut mempunyai persamaan kerana mengaburi mata pengikutnya demi memuaskan segala nafsu mereka.


"Mereka boleh melakukan apa sahaja tanpa boleh ditegur oleh pengikutnya kerana 'kesucian' mereka itu," katanya kepada Mingguan Malaysia di sini hari ini.

Beliau mengulas kenyataan Menteri Besar Kelantan itu semalam bahawa Pas akan terus menggunakan isu agama dalam kempen pilihan raya kerana perbuatan itu merupakan sebahagian kerja dakwah seperti yang dilakukan oleh Nabi Muhammad SAW.

Nik Abdul Aziz turut menyifatkan mana-mana mufti yang menolak untuk mengaitkan amalan mengundi sewaktu pilihan raya dengan hukum syurga dan neraka sebagai mufti yang layak mengeluarkan fatwa di negara komunis sahaja.

Jelas Farahana, kenyataan Nik Abdul Aziz itu menunjukkan sikap angkuh serta mengangkat dirinya ke suatu martabat yang begitu tinggi.

Tambahnya, perbuatan biadab tersebut juga merupakan contoh kepada kepimpinan ala Ayah Pin yang menganggap dirinya nabi pada zaman ini.

"Justeru, saya mencabar Nik Abdul Aziz supaya menjelaskan mengenai agendanya untuk memperkenalkan Islam kepada ahli DAP dan seterusnya merancang mengislamkan mereka dalam masa terdekat," ujarnya.
IMAM MONGOLI LEBIH HEBAT DARI AYAH PIN


HINA AL-QARDHAWI, IKHWAN MUSLIMAN PAKATAN NAIK BERANG -mkini

Najib Razak didesak supaya menarik balik tuduhan liar yang dilemparkan kepada gerakan Ikhwan Muslimin dan ulama terkenal dunia, Syeikh Dr Yusuf Al-Qardhawi

Timbalan presiden PAS, Nasharudin Mat Isa berkata kenyataan Najib iu dilihat tidak cerdik serta memperlihatkan sikapnya sebagai seorang yang pro kuasa Barat.

“Saya berpendapat Najib harus menarik balik kenyataan tersebut dan meminta maaf kepada gerakan Ikhwan Muslimin dan Syeikh Dr Yusuf Al-Qardhawi segera.


nota:
jangan lepaskan peluang ini
putar hingga lumat
jangan bagi al mongoli ini
menarik nafas
tekan sampai lumat

mongoli buat kenyataan ini
untuk bodek amerika
mongoli buat kenyataan ini
untuk memastikan amerika
akan sokong gerombolan

inilah masa dan ketika untuk
tibai mongoli ini cukup cukup
inilah masa dan ketika untuk
tekan mongoli dihadapan orang melayu
inilah masa dan ketika untuk
kempenkan bahawa mongoli ini lebih bahaya dari madey
sekurang kuranganya madey hanya kata nabi tak ada pisau cukur

mongoli ini cakap dengan niat agar mesir terus dibawah amerika
mongoli ini cakap dengan niat agar mesir terus dibawah israel

ini makna cakap mongoli itu!!!

tekan rapat rapat
biar sampai keluar kentut
kah kah kah

Tiada ulasan: