Rabu, 13 April 2011

Apa yang Korang Gerunn.. sangat kat braderr Ni?


Ini betol - betol lorat la bro! Macam la mamat ni ada kabel besar dengan kat Sarawak nun sampai nak sekat dia Masuk.

Setelah portal berita malaysiakini di godam akibat kerja lahanat Apco dan sekutu nya iaitu gerombolan tapi akhirnya dapat jua LSS memeperolehi berita ni dari blog sementara yang di gunakan o0leh Malaysiakini.

Harris Ibrahim! Braderr ni kali terakhir LSS ketemu ialah pada hari Hindraf membuat satu perjumpaan di KLSCAH untuk mengada Demo bantahan terhadap Novel Interlok.

Brader Harris sendiri mengakui yang beliau bukan lah orang penting dalam MCLM tetapi hanya sekadar seorang Fasilitator.Nampaknya Susuk tubuh ini di lihat semakin di geruni oleh susku - sakat gerombolan terutamanya Pahin gampang di kini mahu di humban dek warga bumi kenyalang.

Di beritakan Blogger Harris ibrahim di sekat di lapangan terbang Khucing Sarawak .Ketika dihubungi, Haris (kiri) mengesahkan beliau kini terkandas di
lapangan terbang Kuching selepas tidak dibenarkan masuk ke Sarawak.

“Saya tidak dibenarkan masuk ke Sarawak, mereka beritahu yang saya telah disenaraihitamkan atas arahan pihak atasan, walaupun mereka sendiri tidak sedar kenapa saya dilarang masuk,” katanya.

Haris, yang datang sendirian, berkata beliau berkeras meminta perintah bertulis hitam-putih mengenai perkara itu.”Saya tidak berhasrat balik tanpa satu pengesahan rasmi,” katanya.

Peguam yang menjadi aktivis itu menegaskan adalah tidak masuk akal untuk Sarawak melarang orang datang ke negeri itu hanya kerana pilihan raya akan diadakan, tanpa satu alasan yang sah.

Ekoran permintaannya itu, beliau diberikan satu notis melarangnya masuk ke negeri itu, tetapi tiada alasan diberikan.


woiitt!!! Pahin!!!!! kouuu...ngelaban ka...mayau mauk ngayau !!!! (Cuba tanya kengkawan yang bangsa Iban yang tahu akan maki hamun ini!)

Bila pahin dah sakit kepala,kepala pahin berpetak - petak ! kalau Kalah Pilihanraya dah Gerenti kena Humban dek Pakatan Tapi Kalau Menang Pilihanraya Dah Konpom kene Terajang selipar jepun dek Rosmah!!!! Kah..Kah...Kah!

Tiada ulasan: