Ahad, 22 Mei 2011

Takkan Surat Nikah nak Iktiraf Jaguh Kampung!

Khairy dihentam kerana tak sokong PERKASA-Minsider

Walaupun ramai pemimpin Umno menjarakkan diri dengan PERKASA, isu kumpulan hak Melayu timbul lagi dalam program sepetang bersama Ketua Pemuda Khairy Jamaluddin di Pulau Penang semalam.

NONEKhairy berkata, walaupun ramai anggota Umno - seperti juga sebahagian daripada PAS dan PKR - menyokong PERKASA dan aktivitinya, beliau tetap menolaknya walaupun ia bermaksud mengundang masalah baginya dalam parti Melayu itu sendiri.

Ketika bercakap di Universiti Wawasan di Pulau Pinang malam tadi, Khairy mendedahkan, beliau diselar oleh orang Umno sendiri kerana tidak menyokong PKERKASA.

Beliau sebaliknya menimbulkan persoalan berhubung kemungkinan parti itu kehilangan undi Melyu dan bukan Melayu dalam pilihan raya akan datang ekoran perkembangan itu

Menurut Khairy lagi, beliau diberitahu bahawa PERKASA mesti disokong atas alasan Melayu mesti bersatu.

LSS: Woit!!!! Ini geng juara Surat Nikah ialah Menantu Bekas PM zzzz........mana boley sama dengan jaguh kampung iaitu berahim hujan! itu pon nak bising kerr!! jaguh kampung dah jadi agen Utusan Melalok! ada kerja ada Komisen, Bila hujan bikin hujan satu Lubuk, baru projek ada masyuukkkk!!!!!!!

Tiada ulasan: