Khamis, 22 Januari 2009

SEBUAH NEGARA ZIONIS?

Laknat kerajaan boneka ZIONIS !!!!

TAKBIRR.......

ALLAH HU AKBAR !!!!!!

3 ulasan:

ladymariah berkata...

aku tak terkata apa-apa.
bertapa kesiannya rakyat sebab termakan dgn lakonan 'para koruptor negara' yang sanggup memperbodohkan rakyat.

mereka menyebarkan kebaikan mereka yg sebenarnya tiada apa2 jika dibandingkan dgn kejahatan yg mereka telah lakukan.

KUBURKAN BN!

LeeSlimShady berkata...

Tapi bagaimana dengan bendera Israel tu.......

maknanya kita pun boneka israel gak yek

Ez the Conspirator berkata...

to join federation of bloggers,first sekali..you pastikan u ada blogger account.ok,you dah ada kan..

and then you send your blogger email tu kat federationofbloggers@gmail.com

nanti i add you,once you approve,you dah boleh join.

i kena ketatkan kemasukan pasal takut orang tulis bukan2.

okay?