Khamis, 9 Julai 2009

Kah..kah...kah..Banggang Betul Calon UMNO nie..kah..kah..


URUSAN SYURGA - NERAKA BUKAN PADA PARTI – Lapor berita hairan

KUALA KRAI: Pengundi Manek Urai dinasihatkan supaya tidak mudah terperangkap dengan dakyah jentera pilihan raya Pas yang mendakwa hanya umat Islam menyokong parti itu dalam pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) itu akan masuk syurga.

Calon Barisan Nasional (BN), Tuan Aziz Tuan Mat, berkata urusan syurga dan neraka bagi setiap umat Islam, bukan terletak pada mana-mana parti politik, baik Pas mahupun BN.

"Rakyat tidak seharusnya tertipu dengan kempen mereka itu, sebaliknya perlu sedar bahawa urusan akhirat, syurga dan neraka adalah urusan Allah yang maha mengetahui amalan baik dan buruk kita sepanjang hayat.Wah pandai betul Ketua Geng Algojo ni berkata - kata ye !!! tapi dia tak perasan ke? Dia tak tahu ke?

Haji Pak Din baru je bagi Amanat Muhyiddin al-kulu kabana hari tu Dalam Fatwa Al-malikul Sembab dengan Tenang Haji Pak Din berfatwa Secara rasmi dalam bernama....

UNDI BN BOLEH MASUK SYURGA JUGA - MUHYIDDINKUALA KRAI, 19 Jun (Bernama)Muhyiddin Yassin berkata sama ada rakyat mengundi Barisan Nasional (BN) atau pun PAS, kedua-duanya pun membolehkan umat Islam di negara masuk syurga.

Timbalan Presiden Umno itu berkata perkara yang boleh menghalang orang Islam daripada masuk syurga adalah dosa mereka dan bukannya kerana memilih suatu parti.

Beliau yang juga Menteri Pelajaran berkata hakikatnya kedua-dua parti memperjuangkan agama Islam namun apa yang membezakan BN dan PAS adalah BN mempunyai kekuatan untuk memaju dan menggerakkan negara
.

kah..kah..kah..Sah ini Calon mangkuk ayun...yang undi diaa lagi mangkuk ayun....yang sokong apatah lagi,kah..kah..kah.. dia telah menyangkal Fatwa Amanat Pak din Al-kulu Qabana,ini dah di kira mengkhianati Fatwa Parti...kah..kah..kah..itu pasal UMNO satu Malaysia Tunggang langgang....

Tiada ulasan: