Isnin, 28 Disember 2009

Biasa lah tu! Kalau MuNkeEe Dah berak depan pejabat, Beruk afrika pun takkan mengaku!


Pemuda UMNO tiada kaitan dengan desakan gerakan penyokong - Berita HairanPemuda MuNkeEe Selangor menafikan memorandum yang dihantar kira-kira 20 ekor beruk afrika walaupun beruk - beruk ni tahu yang mana hari ahad pejabat di tutup yang juga mendakwa mereka adalah pengundi PAS dan mendesak parti itu keluar daripada pakatan Rakyat, semalam didalangi UMNO Selangor.Sebab kena pikir logik la bro! takkan majoriti pengundi PAS dalam negeri selangor ni ada 20 orang je????

Ketua Pemuda MuNkeEe Selangor, Suhaimi Mohd Ghazali, berkata dakwaan itu adalah percubaan untuk memburukkan imej United MuNkeEe sekali gus menimbulkan curiga dan kemarahan penyokong kuat PAS terhadap parti itu.Woitt!!! tak de nampak pun bebudak PAS naik angin sambil mengamuk kat depan pejabat PAS selangor kat tepi federal highway tuhh???


[19557_1214379353401_1046323726_1569388_1115314_n.jpg]


Kelentong MuNkeEe ni lagi, Yang mana Pemuda MuNkeEe tahu wujud perpecahan dalam PAS di negeri ini kerana ada satu kumpulan mahu PAS keluar daripada pakatan pembangkang dan ada satu kumpulan lain mahu PAS kekal dalam pakatan itu,ini kerana Mangkuk ni dah terlebih kelentong,mangkuk ni sapa??? bekas orang PAS ke??

Orang PAS bertelagah bukan sebab mahu PAS keluar dari Pakatan tapi dek sebab ada orang PAS yang pergi berbincang dengan geng United MuNkeEe nak jatuhkan Pakatan. "Ini gerakan orang PAS, sama ada atas inisiatif sendiri atau digerakkan Parti Keadilan Rakyat (PKR) menuntut PAS keluar dari pakatan berkenaan.

"Kita lihat ini hanya helah politik mereka kerana apabila mereka nak PAS keluar, kalau berjaya, mereka akan mendakwa ini adalah gerakan mereka dan kalau gagal, mereka akan salahkan UMNO" katanya kepada pemberita semalam.[DemoPP003.jpg]
Kalau Macam tu maka sah lah demo beruk - beruk afrika semalam di dalangi oleh United MuNkeEe sebab persoalannya buat apa nak salahkan UMNO dalam kegagalan sesuatu Demo tapi kalau dah "teknik penyamaran" itu gagal menyerupai orang PAS lah sebabnya kita Menyalahkan United MuNkeEe lah yang mendalangi Demo yang digerak kan oleh beruk - beruk afrika berkenaaan.

Suhaimi berkata, MuNkeEe enggan masuk campur dalam urusan PAS dan kini terserah kepada mereka kerana PAS mempunyai masa panjang untuk memerintah Selangor.

[DemoPP014.jpg][DemoPP001.jpg]

Fulamek!!!! Ini berita tergempar !!! 1 selangor kena tahu nih! baru aku perasan yang mana Tan Sri Khalid tu orang PAS rupanya bukan orang PKR ...mana Ronnie? mana Yaakob sapari?Macam mana aku boleh tak tahu yang selama ini PAS perintah selangor ini sorang - sorang

Sepanjang tempoh itu, katanya, rakyat boleh menilai dan melihat kelemahan mereka sebelum membuat ketentuan pada Pilihan Raya Umum (PRU) akan datang.

Beliau berkata, apabila kerajaan pakatan pembangkang runtuh di Perak, pembangkang yang bimbang perkara sama berlaku di Selangor menggunakan isu itu sebagai platform untuk menyalahkan UMNO dan mengalih perhatian daripada kegagalan mereka menunaikan janji pilihan raya.

Woitt!!! MunKeEe....siapa yang jadi kerajaan siapa yang jadi pembangkang? yang mana satu kerajaan ? yang mana satu pembangkang?

Di KUALA LUMPUR: PAS menyifatkan kumpulan Gerakan Penyokong dan Pengundi PAS Selangor yang mengadakan perhimpunan aman bagi mendesak PAS keluar pakatan pembangkang sebagai jenaka hujung tahun pasal kewujudan oraganisasi ini muncul secara magik tanpa pengetahuan pentadbiran PAS dan yang datang demo pun 20 orang bukan 2000.Pakaian dan perwatakan mereka yang tak ubah macam perompak pun turut di ragui yang mana itu di katakan penyokong dan orang PAS.


[DemoPP004.jpg]Oleh itu Pada MuNkeEe - MuNkeEe kalau nak menyamar dan meng'kelentong maka belajar lah dulu dengan Jim Carey.......itu nasihat dari LSS

Tiada ulasan: